Virtual reality in bankgebouw

Sneek - In de Rabobank Sneek staat op dit moment een Virtual Reality huisje. Door middel van de VR toekomstfilm kunnen bezoekers van het kantoor in Sneek een kijkje nemen in de toekomst. In twee minuten neemt Rabo de kijker mee naar het Nederland van de toekomst en laat zien wat er verandert op gebied van de thema’s wonen, studie kinderen, zorg, pensioen en arbeidsvitaliteit.

 

De maatschappij verandert. Nederlanders hebben straks meer eigen geld nodig in belangrijke fasen van hun leven. Een huis kopen is bijvoorbeeld niet meer zo vanzelfsprekend en mensen moeten straks langer doorwerken, terwijl het pensioen mogelijk lager is. Gelukkig kan men er zelf voor zorgen dat die toekomst er rooskleurig uitziet. Rabo helpt mensen graag om inzicht te krijgen in welk bedrag er straks nodig is.

Jan Pieter van Oosten (directievoorzitter van Rabobank Sneek-ZWF): ,,Wij staan op voor het onderwerp financiëlezelfredzaamheid, een onderwerp dat veel van onze klanten raakt. We gaan de komende vijf jaar huishoudens stimuleren om zelf te bepalen welke bedragen ze straks nodig hebben. En vervolgens helpen we ze actief om samen met de bank de eerste stappen te zetten richting een financieel gezond leven. Met elkaar kunnen we het verschil maken.'

Het Virtual Reality huisje is tot in april in de bank te vinden.