Dress for Success presenteert zich bij Nietstilzitten

SNEEK - Hilly de Vries van Dress for Success, dat werkzoekenden van goede adviezen en een gratis set representatieve kleding voorziet bij een sollicitatiegesprek, komt 12 maart voor een presentatie naar het Nietstilzitten Café in Sneek.

Dress for Success is een wereldwijde vrijwilligersorganisatie die werkzoekenden en studenten met een uitkering of een minimum inkomen, helpt om goed voor de dag te komen bij een sollicitatiegesprek​. Representatieve kleding is heel belangrijk om een goede, zelfverzekerde eerste indruk te maken. En dat is precies waar Dress for Success bij kan helpen.

​Betrokken medewerkers geven werkzoekenden deskundig advies om zich professioneel te presenteren. ​Klanten ​​kunnen een keus maken uit de gratis beschikbare collectie kwaliteitskleding. ​ ​​Wie een eigen bedrijf start of een stage of vrijwilligerswerk voor de boeg heeft, is er ook van harte welkom.

Wie meer wil weten over deze prachtige service kan op 12 maart tussen 15.00 en 16.00 uur terecht in het Nietstilzitten Café in de Openbare Bibliotheek in Sneek.