Jong & Mama van Sociaal Collectief verder in Tinga

SNEEK De jonge moedergroep van de gemeente Súdwest-Fryslân gaat onder de naam Jong & Mama verder in wijkgebouw de Spil in Sneek.

Jong & Mama is er voor (aanstaande) moeders tot en met 23 jaar uit de gemeente Súdwest-Fryslân. Zij kunnen ervaringen uitwisselen en elkaar steunen. Ook is er een winkeltje waar moeders gratis kunnen shoppen om hun babyuitzet aan te vullen. Te denken valt aan kleding, bedjes, speelgoed, stoeltjes, etcetera.

Jong & Mama in wijkgebouw de Spil aan de Molenkrite 169 is elke week geopend op de woensdagochtend van 9.30 tot 11.00 uur. De ene week wordt een een (gezellige) activiteit georganiseerd en de andere week is het winkeltje open.

Jong & Mama valt onder de Stichting Sociaal Collectief is verantwoordelijk voor het samenlevingsopbouwwerk in de gemeente Súdwest-Fryslân. De sociaal werkers van Stichting Sociaal Collectief werken vanuit Bolsward, Sneek-noord en Sneek-zuid en bedienen alle dorpen en kernen in het buitengebied. Ze zijn in de buurt als er vraag is, maar proberen die vraag ook voor te zijn.

Het Sociaal Collectief werkt samen met de gebiedsteams en is opgezet om de samenhang in buurten, wijken en dorpen te versterken en bewoners met elkaar in verbinding te brengen.

Voor meer informatie over de stichting zie www.stichtingsociaalcollectief.nl of mailen naar info@sociaalcollectiefswf.nl