Frisoplan verkoopt waterkavels Workum

SNEEK - Frisoplan in Sneek start zaterdag met de verkoop van kavels voor het waterrijk nieuwbouwproject Waterhof in Workum.

Waterhof telt zestien twee-onder-een-kapwoningen en twaalf vrije bouwkavels aan het water. Waterhof is een van de laatste nieuwbouwprojecten die wonen nabij de Friese IJsselmeerkust mogelijk maakt.

Geïnteresseerden kunnen kiezen uit twaalf vrije bouwkavels voor vrijstaande woningen of zestien ruime twee-onder-een-kapwoningen. Alle kavels en woningen in Waterhof liggen direct aan vaarwater, nabij het IJsselmeer en de Friese meren.

De twee-onder-een-kapwoningen in Waterhof beschikken over drie woonlagen, een parkeerplek op eigen terrein en een garage. De tuin ligt op het zonnige zuidoosten. De woningen zijn onder meer voorzien van driedubbel glas, warmteterugwinning ventilatiesysteem en zonnepanelen. Ook is het mogelijk om de energiezuinige woning op de begane grond uit te breiden.

Waterhof biedt ook de mogelijkheid om zelf een woning aan het water te bouwen. De bouwkavels voor vrijstaande woningen variëren in afmeting van 460 tot 1314 vierkante meter.

Waterhof Workum is een nieuwbouwproject van Frisoplan in samenwerking met Woonaccent Makelaars Friesland.