Open Dagen op tennispark Nomi

SNEEK - Tennisvereniging NOMI houdt zaterdag 31 maart en zaterdag 7 april van 14.00 – 17.00 uur Open Dagen op het tennispark aan de Pim Mulierstraat 3 in Sneek.

Op deze dag is er voor belangstellenden informatie voor handen over wat een goed moment is om in te stromen en welke lessen er te volgen zijn. Tennistrainers van Tennis Academie Friesland zijn paraat om de eerste beginselen van het tennis bij te brengen. Bezoekers van de Open Dagen kunnen zelf of met anderen aan de slag. Er zijn tennisrackets aanwezig en het is gratis.

Neem je sportschoenen mee en sla een balletje. Zo kun je ervaren of je het leuk vind of niet, zegt voorzitter Herman Ruiter van Nomi: ,,Je kunt een sport en zijn club pas echt ervaren als je er bent geweest en het zelf hebt gedaan. Ik ervaar tennis als een hele leuke, sociale en heerlijke sport waar je snel mensen leert kennen en lekker sportief bezig bent.”

Een speciale welkomstcommissie van de tennisclub staat klaar om alle vragen kunnen beantwoorden en heeft informatie over het reilen zeilen bij de vereniging, de lessen en het lidmaatschap.

Degene die geïnteresseerd is in tennis maar tijdens de open dagen verhinderd is, kan contact opnemen via opendag@nomi-sneek.nl