Mooi Sneek XL Paasmaandag 2 april

Sneek - Met het het mode-, beauty-, food en lifestyle event Mooi Sneek luidt Sneek het nieuwe voorjaarsseizoen in. Dit jaar concentreert dit shopevent op Paasmaandag 2 april van 12.00 tot 17.00 uur zich niet alleen in de binnenstad, maar ook veel winkels op de transferpleinen en de woonboulevard haken aan.

Veel winkels verzorgen diverse activiteiten in/bij hun winkel zoals flitsmodeshows, hapjes/drankjes, workshops en /of demonstraties. Ook wordt er weer een modellenwedstrijd ‘Models Mooi Sneek’ georganiseerd. Er zal een gratis shuttlebus rijden tussen het centrum en de buitenring waaronder de woonboulevard, autobedrijven, bouwmarkten en winkels/showrooms. Voor de buitenringdeelnemers gelden aparte openingstijden. 

De deelnemende winkels zijn herkenbaar aan de roze loper en een roze beachflag voor de deur. Deze roze lopers zijn verdeeld door het centrum bij de deelnemende winkels en worden gecombineerd met verschillende korte flitsmodeshows, productpresentaties en/of leuke winkelacties. Bezoekers kunnen zich laten inspireren door de verschillende deelnemers op het gebied van beauty, lifestyle en food.

Peugeot Hylkema Sneek heeft op de Eierbrug een virtuele testrit in VR. De deelnemende modellen aan de wedstrijd ‘Models Mooi Sneek’ worden deze middag op de roze loper ingezet bij de flitsmodeshows. Zij worden beoordeeld door de jury en de winnaar/winnares wint een shoptegoed van 250 euro bij de deelnemende winkels! 

Natuurlijk ontbreekt de Paashaas met chocolade eieren ook niet. Hij loopt ‘s middags samen met zijn vriend de Paaskip door het centrum en natuurlijk kunnen de kinderen met ze op de foto.