Suver Skjin ontvangt 425 euro van Lifestyl Event

Sneek - Suver Skjin, de vrijwilligersorganisatie die de wateren in en rond Sneek zwerafvalvrij probeert te houden, heeft 425 euro ontvangen van het Lifestyl Event.

Tijdens de Landelijke Opschoondag op 24 maart werd de opbrengst van de verloting van het Life Style Event op 11 maart bekend gemaakt. Op de foto neemt Gurbe Wiarda, voorzitter van de stichting, namens de vrijwilligers van Sûver Skjin de cheque t.w.v. € 425,00 in ontvangst van Astrid Koops-Tippersma van Aparthe kommunikatie (organisator Lifestyle Event).

De stichting is erg blij met dit geweldige bedrag. ,,We zijn weer een stapje dichterbij ons doel, namelijk het volledig duurzaam opruimen van zwerfafval. Met deze bijdrage wordt een mooi begin gemaakt om een elektrische motor voor onze boot aan te schaffen,” aldus een blije voorzitter.

Het volgende Festival wordt op 9 september as. gehouden in het Burgemeester Rasterhoffpark te Sneek en is bedoeld voor alle inwoners van o.a. de Gemeente Súdwest-Fryslân. Waar volgens Astrid de nadruk zal liggen op het thema ‘duurzaamheid’ en alles waar wij lokaal trots ('Grutsk') op zijn, gecombineerd met de omgeving en natuur ('Grien') om ons heen. Op www.grutskengrien.nl vindt u meer informatie over dit unieke evenement.