The Full Monty en Eva Crutzen in Theater Sneek

SNEEK - Joey Ferre, Brigitte Heitzer en vele anderen staan met de voorstelling The Full Monty op zondag 8 april in Theater Sneek. Verder komt Eva Crutzen naar het Sneker toneel.

Geen baan meer. Geen vrouw meer. Geen toekomst meer. Dan begin je een strip-act. Met je beste vrienden die ook allemaal zonderwerk zitten. En je gaat voor niets minder dan de Full Monty. De musical werd een wereldhit en de Oscar-winnende filmversie is inmiddels een moderne klassieker.

Overal worden de mannen, die het aandurven om niet alleen in het leven maar ook op het toneel ‘the full monty’ te gaan, in de armen gesloten.

Eva Crutzen staat vrijdag 6 april vanaf 20.15 uur in Theater Sneek. Van een belofte of aanstormend talent kunnen we na haar tweede avondvullende voorstelling ‘Spiritus’ eigenlijk niet meer spreken. Iedereen is het erover eens. Om Eva Crutzen kun je niet meer heen. Haar talent wordt in alle kranten geroemd en bezoekers van haar voorstelling zijn regelmatig ‘blown away’ door deze cabaretière, die met niemand te vergelijken is.Eva heeft het allemaal. Alles eigenlijk. Behalve rust dan. Of stilte. Of tijd. Hoe kun je dingen verwerken als alles maar doorgaat?

In ‘Opslaan Als’ laat Eva de gekte toe. Ze speelt uiteenlopende personages en gaat muzikaal los. Zo biedt ze antwoorden, waar wij de rest van ons leven op kunnen bouwen. Of ze laat ons in verwarring achter. Het hangt er maar net vanaf hoe je het opslaat.