Poiesz neemt Spar Berltsum over

Sneek - Supermarktketen Poiesz uit Sneek neemt Spar Berltsum over.

 

De huidige Spar supermarkt zal direct worden verbouwd en omgebouwd naar de Puur Poiesz 2.0 formule waarbij optimaal gebruik zal worden gemaakt van de maximaal beschikbare ruimte op de bestaande locatie. Toekomstgericht worden er, in samenspraak met alle betrokkenen, plannen uitgewerkt voor de realisatie van een geheel nieuwe supermarkt op een andere locatie in het mooie dorp Berltsum.

Alle medewerkers van de Spar supermarkt, inclusief het ondernemersechtpaar, treden op het moment van overname in dienst bij Poiesz Supermarkten B.V. en zullen na een effectieve inwerkperiode aan de slag gaan binnen het regionaal familie grootwinkelbedrijf Poiesz waar inmiddels ruim 5.000 medewerkers werkzaam zijn.

De directie van Poiesz is zeer trots op het feit dat deze mooie overname, in het toch al bijzondere jaar waarin het 95–jarig bestaan wordt gevierd en Poiesz is uitgeroepen tot beste supermarkt van Nederland, succesvol is afgerond. ,,In alle gevallen zijn de eerdere overnames van supermarkten in de zogenoemde Poiesz regio van toegevoegde waarde gebleken en ook nu twijfelen we er geen seconde aan dat dit nieuwe filiaal van meerwaarde zal zijn voor ons prachtige bedrijf”, aldus algemeen directeur iet Smit van Poiesz Supermarkten B.V. en Poiesz Vastgoed B.V.

Door de overname van deze vestiging kan Poiesz Supermarkten B.V. haar  Noordelijke dominantie en de positie als marktleider in de regio verder uitbouwen en verstevigen. Het fijnmazige winkelnetwerk van de grootgrutter uit Sneek is inclusief de recente overname straks 70 vestigingen groot. Daarmee kleurt het Noordelijke deel van Nederland steeds meer “Oranje & Groen”, de formulekleuren van Poiesz Supermarkten B.V.