Jeugd Sponsor Actie  Poiesz keert 551.000 euro uit

Leeuwarden - De 13e Jeugd Sponsor Actie  Poiesz keert 551.000 euro uit. Het bedrag werd gister bekend gemaakt tijdens het zogenaamde Jeugd Sponsor Gala in het WTC Expo in Leeuwarden. Daar werd ook duidelijk hoeveel sponsorgeld er per vereniging door Poiesz wordt uitgekeerd.

,,Als familiebedrijf van en voor het Noorden vinden we het belangrijk dat muziek, sport en spel bereikbaar is en blijft voor de jeugd en daarom ondersteunen we met de Jeugd Sponsor Actie honderden verenigingen uit de regio”, aldus Rob Terstappen, commercieel Directeur van Poiesz Supermarkten B.V. ,,Aan de reacties van bestuursleden en ouders van jeugdleden merken we hoe belangrijk de extra financiële steun van de Jeugd Sponsor Actie is.”

Bij deze 13e editie varieerden de sponsorbedragen van € 662,- tot € 1858,-, met als grote winnaar Sportvereniging Stichting zwembad De Delte uit Gorredijk. De deelnemende verenigingen konden de hoogte van het sponsorbedrag beïnvloeden door zoveel mogelijk Jeugd Sponsor Munten te verzamelen. In totaal is er dit jaar € 551.000,- aan sponsorgeld door Poiesz uitgekeerd.

Optredens van O'G3NE, Vinchenzo en Tim Douwsma maakten het feest voor alle 5000 genodigden compleet. Alle deelnemende verenigingen mochten vrijdag na afloop van het feest hun cheque ophalen.