Waterpoort en Rolling Home van LEGO in treinenmuseum

In de meivakantie is het leegstaande gedeelte van het station in Sneek omgetoverd tot een Festijn van Bouwsteentjes. Een hele vakantie vol LEGO plezier, georganiseerd door de Nederlandse Vereniging De Bouwsteen. Er is een prachtige tentoonstelling met als spektakel stuk de Waterpoort van 22.000 bouwsteentjes met in de gracht “Folkkoor Rolling Home” op een heuse platbodem.

Folkkoor Rolling Home komt zaterdag 28 april om 11.00 uur het Festijn Sneek Bouwsteen Stad 2018 luisterrijk openen.

Er zijn in de meivakantie van 28 april tot en met 6 mei  demonstraties, nieuwe technieken en is er voor de kinderen een bouwhoek om te spelen. En dit jaar vele bijzondere Lego bouwwerken. Als ze genoeg hebben van het spelen met LEGO, dan kunnen ze genieten van de mooiste treinen in het museum. Zo wordt het bezoek aan het museum een feestelijk uitje voor het hele gezin. Voor iedereen toegankelijk met een geldig toegangsbewijs.

Als extra heeft het Nationaal Modelspoor Museum Sneek een speurtocht georganiseerd. Deze speurtocht loopt  tot en met 6 mei 2018. Deze speurtocht speelt zich af door het centrum van Sneek. Speurtocht kaarten zijn te verkrijgen bij deelnemende winkels. Je kunt je speurtocht kaart met de goede oplossing inleveren bij het museum tot 6 mei.

Het Festijn van Bouwsteentjes is in het leegstaande gedeelte van het station in Sneek naast het Nationaal Modelspoor Museum. 

 

Fotobijschrift: Folkkoor Rolling Home van bouwsteentjes. Foto: Museum.