Zesde 4Mijl zondag door centrum Sneek

Sneek - De zesde editie van de 4 Mijl van Sneek staat voor zondag op de kalender. Het is een hardloopevenement van 6,4 kilometer voert de deelnemers door het centrum van Sneek.

 Nieuw dit jaar bij de Rabo Kidsrun is dat kinderen vanaf 5 jaar kunnen deelnemen. De kinderen lopen (800 meter) van de Marktstraat over het Grootzand en weer terug. Alle kinderen die zich al hebben ingeschreven ontvangen een loopshirt, flesje water, krentenbol, medaille en een MIN12 ijs bon. Deelname is gratis. De inschrijfgelden worden betaald door Rabobank SneekZuidwest Friesland.

Zoals voorgaande jaren is naast de individuele 4 mijl loop ook weer de businessrun, verenigingen- en scholierenloop. Alles start gelijktijdig om 15.00 uur op de Marktstraat.

Naast hardlopen zijn er meerdere muzikale activiteiten in het centrum. Zo speelt Ladies Hardware wederom bij de Waterpoort, loopt Moustapha Seck over het Grootzand en is vanaf 11.00 uur Duo a la Carte te vinden bij Theater Sneek. Als afterparty spelen vanaf 16.00 uur Berry Lee & the Boogiemasters bij de Irish Pub op de Marktstraat.

Inschrijven ka zondag vanaf 11.00 uur in het Theater aan de Westersingel te Sneek.

Meer informatie vind je op www.4mijlvansneek.nl