SOPREMA drie jaar hoofdsponsor IJVC

IJlst - SOPREMA BV, internationale fabrikant van waterdichtings- en isolatieproducten uit IJlst is de komende drie jaar hoofdsponsorcontract van de plaatselijke voetbalclub IJVC.

Het hoofdsponsorschap gaat met ingang van het nieuwe voetbalseizoen 2018-2019 in. Vanaf dat moment prijkt het logo van SOPREMA onder andere op de nieuwe tenues van het eerste elftal, de website, het programmaboekje en meerdere uitingen op het sportpark van de voetbalclub.

Pieter Roos, commercieel directeur van SOPREMA BV vertelt: ,,SOPREMA is al meerdere jaren sponsor van IJVC, voorheen als lid van de sponsorgroep. De kans om als hoofdsponsor het IJlster voetbalteam te supporten konden wij dan ook niet aan onze neus voorbij laten gaan."

Pieter Nijdam  van de sponsorcommissie IJVC: ,,Het is fantastisch dat SOPREMA als bedrijf met een rijke historie in IJlst onze voetbalclub gaat ondersteunen met het hoofdsponsorschap. Het is voor IJVC lang geleden dat een hoofdsponsor prijkte op de shirts van het eerste elftal. IJVC heeft  de ambitie om binnen een aantal jaren weer terug te keren  naar de vierde klasse. Het hoofdsponsorschap van SOPREMA is een goed begin waar we als voetbalclub vertrouwen uit kunnen putten.”