Johnny Kamminga hoopt zomerhit te scoren

SNEEK - Johnny Kamminga uit Sneek, artiestennaam Johnny Kay hoopt met het nummer "Hasta La Vista" een zomerhit te scoren.

Het aloude thema is affscheid nemen van je vakantie-geliefde. Paul Simon zong in 1975 “50 ways to leave your lover'”, "Hasta La Vista " van Johnny Kay heeft in principe hetzelfde onderwerp. In dit nummer gaat het om een afscheid op een luchtige en vrolijke manier en natuurlijk met de hoop op een weerzien.

“Hasta La Vista” (The Farewell Song) draagt volgens BME Bookings alle kenmerken van een zomerhit in zich. Spaanse gitaren, stevige percussie, een latin trompetsolo, een goed dansritme, een meezing couplet, aan het slot een opzwepend refrein en bovenal de stem van zanger Johnny Kay.

Het lied is geschreven en opgenomen in the Office Studio te Witmarsum. Producer Dylan van der Feen en componist/gitarist Arie Kuipers komen uit Fryslân. Het koorwerk wordt gedaan door Kuipers en eveneens uit Sneek Fokko Dam.

In de videoclip die bij en in Grand Café Ludiek is opgenomen onder andere de Sneker slagwerker Wopke van der Molen en Útlopers-trompettist Arjan Bijlsma.