Medewerkers Aegon met shuttlebus naar het werk

SNEEK - In Sneek en omgeving wonende medewerkers van Aegon reizen morgenvroeg met een elektrische shuttlebus naar kantoor in Leeuwarden.

Binnen Aegon is voorafgaand aan de Elfwegentocht volop aandacht besteed om op een alternatieve manier naar het werk te komen. Zo zijn er medewerkers op skeelers gekomen, op de fiets vanuit de provincie Groningen en Noord-Holland en er zijn zelfs collega’s die naar kantoor zwommen.

De Sneker Aegonforenzen vertrekken op woensdag 11 juli om 7.00 uur vanaf station Sneek Centraal. Voorzien van croissantjes, belegde broodjes, koffie en thee belooft dit een bijzondere ervaring te worden. Duurzaam, sociaal, met veel gevoel voor “mienskip” en oog voor de omgeving, aldus een woordvoeder. De verwachting is dat de groep ongeveer 9.00 op de Snekerkade in Leeuwarden aan komt.

De shuttlebussen zijn een initiatief van de Vereniging Ondernemend Sneek die “Duurzaam Vervoer Sneek” hebben opgericht om bezoekers van Sneek op een duurzame manier van en naar de diverse parkeerterreinen buiten het centrum te vervoeren.