Seff, eerste baby in Parkflat

SNEEK - Zondag 1 juli was een hele bijzondere dag voor de in Sneek wonende Martin Sloot en Judith Fenc .... én de Parkflat Stadsfenne. Want daar, juist in de appartementenflat die met name ouderen onderdak verschaft, zag baby Seff het levenslicht.

De bevalling, thuis in de Parkflat verliep voorspoedig. Judith Fenc, bijgestaan door de verloskundige en haar vriend, bracht in no time een kerngezonde zoon ter wereld; 48 centimeter lang en 3580 gram schoon aan de haak. ,,Net als bij de geboorte van onze eerste zoon Duuk anderhalf jaar geleden ging het ook nu heel goed. Toen ging het vrij snel, nu zelfs nog sneller”, aldus de trotse vader Martin Sloot.

Het prachtige nieuws over de baby met een mooie, weinig voorkomende voornaam Seff ging als een lopend vuurtje door de galerijen van de flat aan de Dekamalaan. ,,Op social media gaat het altijd snel, maar hier bij de koffie ook hoor”, aldus Martin, lid van de vrijwillige brandweer en chauffeur van de bus van Advendo. Hij noemde de reacties van de medebewoners overweldigend.

Lees het complete artikel vandaag in het Sneeker Nieuwsblad.