Facebookactie Walk&Run IJlst

IJLST - Met een facebookactie wordt extra aandacht gevestigd op de derde editie van de Walk&Run zaterdag 6 oktober in en om IJlst.

De Walk&Run laat de deelnemers de mooiste plekjes in het centrum van IJlst en de omgeving zien. Wandelaars leggen een parcours van 15 kilometer af. De hardlopers strijden in een 7,5 km run, met als enige in Fryslân een ladiesrun. Het parcours is gebaseerd op de routekaart van Stichting IJlst 750 Jaar.

Voor de jonge atleten is er een speciale kidsrun van 900 meter. Voor de oudere jeugd is er een parcours van 1700 meter. En er is een extra categorie 17 en 18 jarigen. Voor de jongste jeugd organiseert Arjen Visserman na de zomervakantie een jeugdclinic in IJlst.

Iedereen die het Facebookbericht van Walk&Run liket en deelt maakt kans op 1 van de 4 startbewijzen voor wandelen of hardlopen naar keuze. Iedereen die al ingeschreven staat kan ook meedoen en het inschrijfgeld terugwinnen. Vrijdag 21 september worden de winnaars bekend gemaakt. Check Facebook.com/ijlst750