Straattheaterdag

SNEEK - Het Sneker centrum vormt op zondag 29 juli van 12.00 tot 18.30 uur het decor van bizarre straattheatervoorstellingen en muzikale acts.

Op verschillende locaties verspreid over de binnenstad, zijn de hele middag zeer vermakelijke en bijzondere acts uit binnen- en buitenland te zien. Elk op hun eigen ludieke manier vermaken ze het publiek van jong tot oud.

Dit jaar variërend van een Spaans comedyshow, en een goochelaarsact gebaseerd op het populaire tv programma ‘Mindfuck’, er zijn hilarische opvoedkundige tips verkrijgbaar van de familie Vestdijk en ‘de roddeltantes’ nemen hun dagje door.

Voor de kinderen is er een ballonnenartiest op stelten en zij kunnen hun eigen schilderij in elkaar fietsen! Hoe? Kom zelf maar kijken en aanschouw Sneek als één groot podium van straattheaterartiesten en muzikale acts.

Onder de luifel bij de Febo op de marktstraat luistert blues en jazzband Ruud and The Funky People het straattheater muzikaal op. Het gehele programma met blokkenschema’s van de diverse acts liggen bij de diverse winkels en horecazaken rondom de diverse speellocaties.