Kinderwoud met Koffer op Pasveer

SNEEK - Kinderopvang Kinderwoud komt in de eerste week van de zomervakantie met het verhaal van de Koffer op Camping Pasveer in Sneek.

Maandag 23 juli start Kinderwoud Kinderopvang met het zomerthemaverhaal aan de camping langs het water. Gedurende de zomervakantie beleeft de koffer elke week een nieuw avontuur, een verhaal om te vertellen! Zo gaat de koffer bijvoorbeeld naar Hawaii, bezoekt de koffer de Sneekweek en heeft de koffer waterpret.

Maar de koffer gaat ook naar de camping. In de eerste week van de zomervakantie wordt op Camping Pasveer in Sneek een heuse Camping Kinderwoud opgebouwd. Een dagcamping voor alle BSO-kinderen van Kinderwoud in Sneek. Alle leuke dingen van kamperen komen voorbij, maar slapen doen de kinderen thuis.

Na het succes van Camping Kinderwoud in Heerenveen en Opsterland van vorig jaar worden dit jaar in alle gemeenten waar Kinderwoud actief is Kinderwoud campingweken aangeboden. In Sneek wordt Camping Kinderwoud opgebouwd op het terrein van Camping Pasveer.

Alle kinderen die van 23 tot en met 27 juli de BSO van Kinderwoud in Sneek bezoeken worden op deze locatie opgevangen. De kinderen krijgen een gevarieerd aanbod campingactiviteiten en uitjes aangeboden. Zo verzorgt Sannergy op dinsdag 24 juli bijvoorbeeld een workshop Superhelden en verzorgt Wout Zijlstra samen met zijn zoon op woensdag 25 juli de Schotse Highland games, aangeboden door Sport Fryslân. Tot slot geeft pedagogisch medewerker Manny de Haan op donderdag 26 juli een workshop Theatersport.