Vakantiesuper op Potten

OFFINGAWIER - Tijdens de zomervakantie kunnen gasten van de camping en de dagjesmensen van het Sneekermeer hun boodschappen doen in de tijdelijke winkel naast de receptie van Vakantiepark RCN De Potten.

In het hart van het Friese watersportgebied en op een steenworp afstand van de plek waar Lodewijk en Wietske Poiesz 95 jaar geleden hun eerste winkel openden, opent nu de eerste Poiesz Vakantiesuper. Een initiatief dat tot stand gekomen is door nauwe samenwerking tussen Poiesz Supermarkten en RCN vakantieparken.

,,RCN De Potten had de wens om in de drukke zomermaanden de gasten van het park het gemak te bieden van een supermarkt in de directe omgeving. We zijn op zoek gegaan naar een partner in de regio en zijn erg trots op het resultaat en de samenwerking met Poiesz”, aldus parkmanager Eelco Stienstra van RCN de Potten.

Annet Everaarts, Manager New Business bij Poiesz is trots op de Vakantiesuper. ,,Een prachtig resultaat van twee partijen die extra service willen bieden aan deze doelgroep. We zijn in Sneek en omgeving al goed vertegenwoordigd met onze winkels, maar met de Vakantiesuper zitten we letterlijk in het hart van hét watersportgebied van het Noorden.”

Bij de Vakantiesuper draait het om gemak en genieten. Van verse broodjes en jus d’orange voor bij het ontbijt tot tapas voor bij de borrel en van lunch tot alles voor de BBQ. Naast de gasten van RCN De Potten zullen ook passanten die onderweg zijn naar het Starteiland en dagtoeristen gebruik gaan maken van de Vakantiesuper, die vanaf vrijdag 20 juli tot en met maandag 3 september elke dag geopend is.