Ultieme Formule 1-ervaring in Sneekweek

SNEEK - De Ziggo eBattle F1 trailer staat om van 3 tot en met 6 augustus de ultieme Firmule 1-ervaring naar de 83ste Sneekweek te brengen

Terwijl de volgende grand prix neerstrijkt in België, brengt Ziggo de Formule 1 naar de parkeerplaats bij de Sneekweekcamping aan de Paviljoenwei bij Offingawier. In de Ziggo eBattle F1 truck kune belangstelelnden gratis plaatsnemen in een gloednieuwe Playseat en proberen de snelste rondetijd neer te zetten. Iedereen die meedoet maakt kans op een speciale Ziggo eBattle F1 bokaal en leuke dagprijzen, die zijn gerelateerd aan de Sneekweek.

In deze virtuele wedstrijd kan iedereen proberen de snelste rondetijd neer te zetten om een plekje in de finale af te dwingen. De tien snelste coureurs worden per grand prix uitgenodigd om het in de Ziggo eBattle Bar in Hilversum tegen elkaar op te nemen. Hier veroveren de twee beste coureurs een plekje in #TeamDoornbos of #TeamCoronel. Zij maken daarna met z’n tweeën in het Formule 1 Café, live op Ziggo Sport, uit wie de winnaar wordt van de Ziggo eBattle F1 (grand prix in Hongarije).

Net als vorig jaar spelen Robert Doornbos en Tom Coronel weer een rol bij de eBattle op Ziggo Sport. Dit jaar nemen ze de rol als coach aan om de twee finalisten optimaal te laten presteren. De finalisten mogen onderling kiezen bij welk team zij zich aansluiten. De uiteindelijke winnaar van de Ziggo eBattle F1 krijgt zelfs de kans om een plekje in de Ziggo eBattle Pro League af te dwingen, waarbij een hoofdprijs van 10.000 euro kan worden gewonnen.

De ebattle Formule 1 is een mooie aanvulling op het dagprogramma van de Sneekweek naast onder andere de loungepleinen op Schaapmarktplein en Wijde Burgstraat, unplugged sessies, kindermiddagen, kermis, drijf in Bios etcetera. De F1 ebattle is geschikt voor alle leeftijden (kleine kinderen wellicht op schoot bij papa) en de deelname is gratis.