Drie dagen KIOSK Club in Sneek

SNEEK - Ruiken, voelen, kletsen, spelen, onderscheiden, knutselen, knippen, tekenen en verven. Op maandag 20, dinsdag 21 en woensdag 22 augustus van 9.00 tot 15.00 uur kunnen kinderen in de leeftijd 6 tot 12 jaar terecht aan de Lange Veemarktstraat 3 te Sneek voor KIOSK Club.

KIOSK Club is een programma speciaal voor kinderen waarin ze zichzelf mogen zijn. Je zou ook kunnen zeggen: Kinderen In Ontwikkeling door Spelen en Kletsen. Het helpt kinderen afstemmen op hun zintuigen. Veel kinderen missen namelijk een plek waar ze vertrouwd kunnen leren omgaan met hun natuurlijke fenomenen. Met KIOSK Club stimuleren we kinderen ongedwongen en in alle vrijheid deel te nemen aan het programma. Voor meer informatie over de KIOSK-filosofie kunt u ook eens kijken op www.kioskclub.nl

Het programma bestaat uit een opstelling van vijf themagerichte Kiosken, waarin kinderen ongedwongen en ongestructureerd kunnen vertoeven en experimenteren. Deze vijf Kiosken hebben allemaal betrekking op het prikkelen van hun zintuigen, namelijk KONTAKT: mond, INTUÏTIE: tast, OPENHEID: ogen, oren, SPONTANITEIT: spel en KOLDERIEK: creatie. De deelnemende kinderen mogen hun knuffels meenemen, of hun favoriete speeltjes. Ook verwachten we dat ze kleding aan hebben dat tegen een stootje kan.

De KIOSK Club vindt plaats aan het einde van de Zomervakantie zodat de deelnemers vol energie en zelfvertrouwen aan het nieuwe schooljaar kunnen beginnen. Kinderen die graag aan KIOSK Club willen meedoen, moeten zich wel voorafgaand aanmelden, want er kunnen niet meer dan 20 kinderen per dag deelnemen. Details en aanmelding via 0515-432030, of via info@sportclubfenf.nl. In ieder geval vóór 15 augustus 2018.