Informatieavond over lessen en cursussen nieuwe seizoen Kunstencentrum Atrium

SNEEK - Kunstencentrum Atrium houdt woensdag 5 september op haar locatie in Sneek (Oud Kerkhof 11) een informatieavond over het nieuwe les- en cursusaanbod. Van 17.00 tot 20.00 uur zijn belangstellenden van harte welkom om informatie in te winnen over de lessen en cursussen voor kinderen, jongeren en volwassenen voor komend seizoen.

Een aantal van de docenten is deze avond aanwezig. Op maandag 3 september beginnen bij Kunstencentrum Atrium de eerste lessen van het seizoen 2018-2019. De inschrijving ging tijdens de open dag in juni van start, onder meer via kunstencentrumatrium.nl. Maar er kan voor een groot deel van de lessen en cursussen op het gebied van muziek, theater, dans, musical en beeldende kunst ook de komende weken nog worden aangemeld.

Tevens kan op woensdag 5 september al informatie worden verkregen over de cursussen die starten in de tweede helft van het seizoen, dat in januari 2019 aanvangt. Op de informatieavond is ook een kraam van Cultuur Kwartier Sneek aanwezig met informatie over de nieuwe programmering van Theater Sneek en Poppodium Bolwerk.