Crooked en DVL in Bolwerk

SNEEK - The Crooked bijt vrijdag het spits af voor het nieuwe seizoen in Het Bolwerk. In het voorprogramma Bliss. Zaterdag op het Sneker poppodium DVL met in het voorprogramma Beaux Gris Gris.

De vierkoppige alternatieve rock band The Crooked brengt een combinatie van stevige rock songs, die door de overliggende popelementen makkelijk blijven hangen. Stevige drums, opzwepende baspartijen worden keihard in je gezicht geblazen met vette gitaar rif. Dit in combinatie met de rauwe zang en de kleurrijke meerstemmigheid, maakt de sound compleet!

De band heeft afgelopen jaar de wedstrijden ‘Slag om Sneek’ en ‘Talent naar de tent’ gewonnen, Ook hebben ze dit jaar gespeeld op onder andere Eurosonic, Bevrijdingsfestival Leeuwarden, Westerpop en prime time op het Dicky Woodstock festival.

Support wordt verzorgd door BLISSS, begonnen vanuit het project Connected2life van de academie voor popcultuur maakt Blisss uit Leeuwarden een mix van rock pop en blues waarmee elk publiek omver geblazen zal worden.

DVL begon ooit als een all-star tributeband van cultband The Red Devils, maar inmiddels is er sprake van een blues-supergroep. Dat bewijst wel hun optreden voor 10.000 man bij Ribs & Blues 2017. Momenteel tourt DVL door Europa. De groep bestaat uit Guy Forsyth (winnaar van de Austin Music Awards Vocalist of the Year 2018) en British Blues Hall of Fame-trio Robin Davey, Jon Amor en Mark Barrett van The Hoax. Vijfde man is bassist Dave Doherty, die we ook kennen van de Jon Amor Blues Group. Voorprogramma wordt verzorgd door Beaux Gris Gris een bluesproject van Greta Valenti en Robin Davey.