Tweede editie N8 van Sneek vrijdag 2 november

SNEEK - De tweede eeditie van N8 van Sneek vindt plaats op vrijdagavond 2 november. Het is een kroegentochjt langs 8 ‘natte’ horecabedrijven in Sneek. De kaartverkoop is inmiddels gestart.

De N8 van Sneek, de georganiseerde kroegentocht die vorig jaar voor het eerst werd georganiseerd door Stichting Uit in Sneek, was een groot succes en krijgt dit jaar een vervolg op vrijdagavond 2 november.

De deelnemers worden opgesplitst in groepen en gaan van kroeg naar kroeg, waarbij in elk bedrijf een feestje gebouwd wordt gedurende 30 minuten. Dan klinkt het signaal en vervolgen de deelnemers hun weg naar het volgende horecabedrijf. Deze kroegentocht is tot stand gekomen met een knipoog naar de succesvolle Culinaire Elfstedentocht die jaarlijks in februari plaatsvindt.

De start is om 20.00 uur en de deelnemende bedrijven zijn: Alcatraz Café, De Kroon, De Bakkersdochter, Bar The Legend, Irish Pub De Poort van Cleef, ’t Ouwe Vat, Ludiek en De Witte Kat.

Kaarten zijn verkrijgbaar bij de Irish Pub De Poort van Cleef voor € 16,00 per persoon (18+).

Er komen 320 stempelkaarten in de verkoop die worden opgedeeld in groepen van 40 personen. Deelnemers ontvangen bij elke deelnemende horecazaak een biertje, wijntje of frisje, inclusief een borrelhapje en 2 leuke gadgets.