Ingezonden: Kater na prachtige gondelvaart

Over ingezonden stukken kan niet worden gecorrespondeerd. Zij kunnen ook niet worden teruggezonden. Anonieme inzendingen worden niet in behandeling genomen. De redactie behoudt zich te allen tijde het recht voor de stukken in te korten en houdt zich niet verantwoordelijk voor de inhoud

Kater na gondelvaart

Als kuiermatty’s hebben we een geweldige gondelvaart beleefd. Ons doel, de gondelvaart in Balk te steunen, mensen te vermaken en zelf een mooie tijd te hebben is volledig geslaagd. Wat hadden we al een plezier in de voorbereiding. Met z’n allen bij kringloopwinkels langs om antieke lingerie, vrienden en kennissen gingen voor ons op zoek en ook hebben we veel steun gehad van een lingerie winkel uit Balk . Het was hartverwarmend. Geweldig om te beleven dat een relatief eenvoudige gondel door creativiteit en hulp van iedereen zo leuk kan worden. Met een flinke smile werden we in de schmink en latex verf gezet en de smile is de hele avond op ons gezicht gebleven. Zo super mooi om al die enthousiaste reacties van de kant te horen en de gondelvaart nu eens vanaf het water te beleven.

Wat iedereen misschien niet weet is dat de gondel nog dezelfde avond grotendeels afgebroken wordt zodat de gondelvaart commissie de volgende dag kan opruimen en afval naar de stort brengen. Nog nagenietend van de gondelvaart hebben we in het donker zo snel mogelijk onze gondel opgeruimd. Daarbij hebben we waardevolle spullen in een auto gelegd en minder waardevolle spullen laten staan zodat deze door de commissie opgehaald kon worden. Tot onze grote schrik en verdriet bleek een paar dagen later dat een mooi oud houten wasrek wat van iemand z’n beppe is geweest kwijt was. Deze was heel bewust van de gondel gehaald en apart gezet voor in de auto. Maar is in alle opwinding en drukte daarin niet terecht gekomen maar tegen een muurtje gezet. De volgende dag bleek deze hier helaas niet meer te staan. Wat voelen we ons hier rot en verdrietig over. Iemand heeft ons in goed vertrouwen een antiek wasrek geleend en we zijn het kwijt geraakt…..dat had niet mogen gebeuren en hebben we nooit zo gewild. Op allerlei manieren hebben we geprobeerd om het wasrek weer te vinden, diverse mensen benaderd, in app groepen en op facebook gezet maar tot nu toe zonder resultaat. Daarom is onze laatste hoop een oproep via deze krant. Heeft iemand onderstaand wasrek gezien, neem dan alstublieft contact op met ons via deze krant. Uiteraard zal een goede daad beloond worden Alvast heel heel hartelijk dank.

Esther Hospes, namens de kuiermatty’s.