Volhouders gezocht

SNEEK - Volhouden.NU is op zoek naar échte volhouders. Wie is het gelukt om zijn/haar goede voornemens vol te houden in 2018? Wie is de Volhouder van het Jaar van Súdwest Fryslân? En van Friesland?

Op 1 januari zijn er altijd heel veel mensen met goede voornemens. Maar zoals iedereen waarschijnlijk wel herkent haken heel veel mensen daarna al snel weer af. Slechts een kleine groep slaagt erin om hun goede voornemens vol te houden. Volgens (Amerikaans) onderzoek lukt dit maar 8% van de mensen! Wat is hun geheim? Waarom lukt dit hun wel, maar al die andere mensen niet?

Wie heeft er bijvoorbeeld een knappe sportprestatie geleverd dit jaar? Denk daarbij niet alleen aan topsport, maar ook aan breedtesport. Iemand die dit jaar is begonnen met hardlopen en voor het eerst in zijn/haar leven 5 kilometer heeft gelopen is ook een échte volhouder. Maar denk bijvoorbeeld ook aan familie of vrienden die moesten revalideren van een vervelende ziekte of blessure. Of mensen die in 2018 veel zijn afgevallen of die gezonder zijn gaan eten/drinken; die dit jaar gestopt zijn met roken, of die iets (nieuws) geleerd hebben in 2018 waarvoor zij heel veel moesten oefenen/studeren. En misschien heb je op het werk wel collega’s die het hele jaar hebben doorgezet om jullie doelen te behalen?

Erkenning en waardering van anderen zorgt ervoor dat je goede voornemens gemakkelijker kunt volhouden. Dit geeft energie. Een nominatie vergroot op die manier de kans dat hij/zij ook in 2019 zal doorzetten.

Dus ken jij een échte volhouder? Ga dan naar www.Volhouden.NU om hem/haar te nomineren. Dit kan vanaf woensdag 17 oktober tot en met woensdag 31 oktober 2018. Vervolgens kan er in november gestemd worden. Wie is de Volhouder van het Jaar?

Met deze verkiezing loopt Volhouden.NU warm voor 2019. Wat kunnen we leren van de Volhouders van 2018, zodat er straks (in 2019) meer mensen in zullen slagen om hun goede voornemens vol te houden? Lukt dit niet alleen, dan kunnen mensen elkaar daarbij helpen op www.Volhouden.NU. Want alleen kun je snel, maar samen kom je verder. Met dit idee is Volhouden.NU in de race voor Het Beste Idee van Friesland.