Flower Power Markt groeit

SNEEK - Informatie en inspiratie over een duurzame, gezonde en kleurrijke levensstijl staat centraal op de Flower Power Markt zondag 18 november in Kunstencentrum Atrium in Sneek.

De Flower Power Markt is een markt met lezingen en workshops over (h)eerlijk (lokaal) eten, ruilen, delen & repareren, natuurlijke gezondheid, groen & zelf(voorzienend) aan de slag en creatieve & kleurrijke levensstijl. De markt is geopend van 11.00 tot 17.00 uur.

De markt biedt de kans om heerlijk te sneupen, inspiratie op te doen en te shoppen. Zo zijn er trendy handgemaakte producten, vintage, kleurrijke designer & alternatieve kleding, eigenzinnige sieraden, kinderkleding & accessoires, natuurlijke verzorgingsproducten, (vintage) woonaccessoires, en andere hippe duurzame goodies.

Daarnaast zijn er allerlei workshops zoals mileuvriendelijke kaarsen maken, leren over een natuurlijke EHBO, samen haken, een rainstick maken van bereklauwstengels, lezingen bijwonen over de helende kracht van paarden en bach bloesems, macrameketting met edelsteen knopen, een voelsteentje maken, zaden, planten, kleding en boeken ruilen, creatief aan de slag en genieten van de sfeer uit de Flower Power tijd.

Tijdens de Flower Power Markt speelt Erik Ankoné vanaf 15.00 uur maar liefst drie sets. Hij is een bevlogen performer, die zijn hart in elk lied stort. Zijn blues- en folkliedjes bouwen op de tradities van simpelheid en eenvoud van de blues en de verhalendheid van folkmuziek. Zijn repertoire bestaat deels uit eigen werk en traditionals – die uiteraard in een eigen jas zijn gestoken.

Op de Flower Power Markt worden (zoveel mogelijk) duurzame alternatieven & producten aangeboden, net als producten die het leven kleur geven; felle kleuren, mooie prints, retro & vintage, hipp(i)e jurkjes, sieraden en andere accessoires. De Flower Power Markt wil ook de gelegenheid bieden meer mensen te laten kennismaken met de voordelen van de deeleconomie: ruilen, delen, hergerbuiken (recyclen), tweedehands (ver)kopen en repareren.