Geau-veste start metamorfose IJlsterkade

SNEEK - Beheer- en Onroerend Goed maatschappij It Uleboerd BV uit Balk gaat zevenentwintig koopappartementen met parkeergarage op de IJlsterkade 47 in Sneek realiseren. Als een katalysator staat dit fraaie woongebouw voor de modernisering van dit deel van Sneek aan de Geeuw.

De appartementen zijn verdeeld over drie verdiepingen met op de vierde drie penthouses. De woningen variëren in grootte van ruim 90 tot 96 vierkantemeter en bieden de bewoner een uitzicht op de levendige en altijd gezellige doorgaande vaarroute naar het centrum van Sneek. Alle woningen beschikken over een eigen parkeerplek in de parkeergarage onder het woongebouw. Deze afgesloten parkeergarage wordt half verzonken in de grond gebouwd, zodat ook de woningen op de begane grond veel privacy en vrijheid hebben.

Penta Architecten uit Harlingen heeft een modern woongebouw met een chique uitstraling ontworpen. Met de ronde balkons als knipoog naar het golvende water. Deze vormgeving oogt uitdagend en eigenwijs. Het doet recht aan de positieve ontwikkelingen die van de wijk Lemmerweg-West een mooi gevarieerd en levendig woongebied maken.

Het woongebouw kent zeven verschillende woningtypes die heel compleet worden opgeleverd terwijl de bewoner alsnog zijn eigen woonsfeer kan bepalen. De woningen kennen een hoogwaardige afwerking en zijn voorzien van alle hedendaagse gemakken voor een maximaal wooncomfort. Een keuken met vijf inbouwapparaten, een geheel betegelde en ingerichte badkamer en separaat toilet behoren tot de standaard uitvoering.

Het complex wordt uitgerust met zonnepanelen op het dak, een energiezuinige lift, LED-verlichting, HR+++ beglazing, een elektrische laadpaal op het buitenterrein en het gebruik van duurzame materialen zijn standaard toegepast.