Puntloze weekendtrip ONS

HOEK - Het weekentripje van ONS Sneek naar Zeeland heeft geen punten opgeleverd. De derdedivisionist verloor gistermiddag met 2-1 bij Hoek.

Het weekentripje van ONS Sneek naar Zeeland heeft geen punten opgeleverd. De derdedivisionist verloor gistermiddag met 2-1 bij Hoek.

De ploeg uit Sneek reisde vrijdagavond al af richting Zeeuws-Vlaanderen. De thuisploeg, die zich in de subtop handhaaft, kwam in de eerste helft op voorsprong door Kyle Doesburg die een strafschop verzilverde. De voorsprong was niet onverdiend.

Na rust kwam ONS een stuk beter voor de dag. Ook vanaf de stip maakte Yumé Ramos gelijk. Daarna hadden de oranjehemden mogelijkheden op om voorsprong te komen. Die werden gemist en tot overmaat van ramp viel het winnende doelpunt een kwartier voor tijd aan de andere kant. Met zijn tweede treffer hield Doesburg de punten in Zeeland.

ONS zakte naar de achtste plaats met 19 punten uit 12 duels. Die positie deelt ONS met provinciegenoot Harkemase Boys die ook zes duels won, eentje gelijkspeelde en vijf verloor.