Flinke Winter Favorieten in oude melkfabriek

HEMELUM - De Flinke Winter Favorieten verhuist naar de voormalige melkfabriek van Hemelum. Negen jaar lang was een boerderij erf het toneel voor de leukste, meest gezellige en mooiste winkelstraat van Friesland én Nederland. De komende editie op 8 en 9 december is in een voormalige melkfabriek.

Zeilschool de Morra biedt de perfecte mix van zowel binnencomfort als buitengenot. De mogelijkheden zijn enorm en geven het Flinkefarm-team weer verfrissende nieuwe ideeën en inspiratie. Er is genoeg ruimte voor de vele workshops, die er zowel voor kinderen als volwassenen zijn. Zoals een door Wonen&Co georganiseerde workshop smartphone-fotografie, gegeveven door Martina Hylkema.

Genieten van de rustgevende klanken van klankschalen en de kinderen kunnen onder andere slijm maken in het slijmlab. Dames kunnen ook terecht om hun wenkbrauwen te checken en hun nagels te laten lakken. Daarnaast zijn weer de beste deelnemers geselecteerd om een goede start te maken voor kerstinkopen.

Ruim 60 deelnemers bieden leuke en smakelijke items te kopen, een verwenbeurt, speciaal-biertjes, drinken en daarnaast een mooie line-up aan vooral akoestische artiesten. De melkfabriek is sfeervol aangekleed. Overal branden de houtkachels en worden alle paden verlicht. Houd ons evenement op facebook in de gaten voor alle deelnemers en ander updates:

De openingstijden voor beide dagen op Zeilschool de Morra, Buorren 31 in Hemelum zijn van 11.00 uur tot 18.00 uur.