Waar ben je het goedkoopste uit?

Aangeboden door: vergelijkdirect.com

Een verzekering is verplicht voor iedereen die van plan is om met de motor de weg op te gaan. Omdat dit een verplichte maandelijkse last zal zijn, heb je liever dat het je niet al te veel zal kosten.

Een goedkope motorverzekering vergelijken is dan ook de eerste stap die je zet. Je hebt genoeg aanbieders, zorg er dus voor dat je weet hoeveel het kost bij elke aanbieder. Daarnaast kijk je natuurlijk ook naar de verschillende dekkingen. Het ligt aan jou en je rijgedrag welke dekking je nodig zal hebben.

Welke soorten dekking kan je uit kiezen?

Er zijn veel aanbieders voor motorverzekeringen waar je uit kunt kiezen. Via vergelijkdirect kan je snel kijken wat voor jou in aanmerking komt. Echter is voor iedereen de meest goedkope motorverzekering verplicht. Dit is de WA-motorverzekering, oftewel Wettelijke Aansprakelijkheid. Deze verzekering dekt de schade die jij aan anderen toebrengt. Alles wat er bij jouw gerepareerd moet worden is dus niet gedekt!

Naast de WA-verzekering, heb je de wat duurdere WA+. Deze verzekering dekt onder meer schade door diefstal, brand en natuurverschijnselen. Wil je echt niets riskeren? Dan is de All Risk verzekering wellicht de beste keuze voor jou. Deze verzekering dekt alles wat de bovenstaande verzekeringen dekken, plus schade die jij per ongeluk maakt aan je eigen motor.

Via de website snel te regelen

Je wilt natuurlijk niet zonder verzekering de weg op. Als je dus al een motor hebt gekocht, sluit je die dus zo snel mogelijk af. Gelukkig is het online hartstikke simpel om deze zaken te regelen. Tegenwoordig kan alles via het internet, dus natuurlijk ook motorverzekeringen afsluiten! Vergelijk snel alle verzekeringen en prijzen van de aanbieders, maak je keuze en vul je gegevens in. Wanneer je een motorverzekering afsluit is deze meteen geldig vanaf het moment dat je de polis in de mail krijgt. Dit gebeurt automatisch erg snel, dus je zit meteen goed. En dit kan allemaal zonder de bank te verlaten.