Xerox Business Center Sneek gestart

Aangeboden door: Xerox Business Center Sneek

John Harteveld is op 30 augustus gestart met Xerox Business Center Sneek (XBC Sneek). Het bedrijf is een Xerox concessionarie. John legt uit dat een concessionarie een duur woord is voor een mono branded vertegenwoordiger van het merk Xerox. “Ik verkoop Xerox kopieer- en printapparatuur, printservice en allerlei andere bedrijfsoplossingen,” vertelt hij.

Zo is de Sneker ook het aanspreekpunt voor AV- en IT-vraagstukken. Van touchscreens tot het inrichten van complete Microsoft 365 werkplekken. En van digiboards tot sensoren die luchtverontreiniging meten. John richt zich vooral op mkb’ ers in heel Friesland, maar ook scholen, instellingen en andere organisaties kunnen een beroep op hem doen.

Regionale dienstverlening

De Multinational Xerox Nederland wil met het openen van XBC Sneek en andere regionale kantoren dichter bij het regionale en lokale en bedrijfsleven gaan opereren. Binnenkort volgen er kantoren in Hengelo, Arnhem en Amsterdam. Daarmee grijpt het Amerikaanse bedrijf terug op hoe ze in het verleden te werk ging. “Xerox had in alle provincies vertegenwoordigers, maar die zijn in de loop van de tijd allemaal iets anders gaan doen,” illustreert John.  “Je kunt op bijna elke straathoek wel een printer kopen maar geen Xerox, dat doe je bij geautoriseerde resellers zoals bijvoorbeeld XBC Sneek.“ Met XBC Sneek wil Xerox dus de regionale dienstverlening nieuw leven inblazen. “Ik kan vanuit Sneek binnen 45 minuten in heel Friesland zijn.”

Kantoorruimte

Nu nog heeft John een kantoor aan huis aan de Hemdijk in Sneek. Vanaf januari wil hij kantoorruimte gaan huren in het bedrijvenpark van Sneek. “Daar kan ik dan ook alle producten van Xerox laten zien, waarvoor je nu nog naar Nieuwegein of Hengelo moeten reizen.” Het is ook mogelijk om een printer van Xerox bij XBC Sneek te kopen of te huren.

John heeft veel zin in zijn nieuwe baan. De geboren Rotterdammer voelt hij zich helemaal thuis in Friesland. “Zeggen wat je zegt en doen wat je doet, dat is mijn mentaliteit,” schetst hij zijn aanpak. Kijk voor meer informatie op: www.xbc-sneek.nl.