Paasactie VV Sneek Wit Zwart goed voor club en lokale ondernemers

SNEEK Voetbalvereniging Sneek Wit Zwart heeft zaterdag het paasweekend afgetrapt met de uitgifte van speciale paaspakketten. Met de verkoop van de pakketten worden de club en lokale ondernemers gesteund. Beide hebben al maanden weinig inkomsten door de geldende coronabeperkingen.

Supporters en leden van de vereniging kochten online via de clubwebsite in groten getale pakketten, die gevuld waren met specialiteiten van bakkerij Piet Haaksma, de Sneeker Vleeshandel en De Zuivelhoeve. Met de aankoop van een paaspakket werd bovendien meegespeeld in een loterij, waarvoor bij diverse sponsoren en horecabedrijven binnen de vereniging waardebonnen waren opgehaald. Met de actie zijn de betrokken ondernemers hopelijk van een reeks aan klanten verzekerd en steunden de deelnemers de vereniging, zo is de opzet.

Voetbalvereniging Sneek Wit Zwart is één van de grootste voetbalverenigingen van Súdwest-Fryslân. Door de coronamaatregelen is het clubgebouw al maanden gesloten, mogen bezoekers niet op de accommodatie worden toegelaten en zijn competitiewedstrijden al lange tijd verboden. Met acties voor de club en haar sponsoren probeert de vereniging inkomsten te genereren, eerder werden onder meer een gehaktballen-drive through en online bingo's georganiseerd.