Interactieve speurtocht door Sneek beschikbaar

SNEEK Een door gps gestuurde interactieve speurtocht door de Waterpoortstad: dat is de Citygame Sneek. Deze is nu beschikbaar op Sneek.nl.

Door verschillende opdrachten te volgen via een app op de telefoon, verkennen gebruikers Sneek en leren ze bovendien over de geschiedenis van de stad.

In deze Citygame Sneek wordt de strijd aangegaan met Grutte Pier. Met zijn 2 meter lange zwaard maakte hij vele tegenstanders een kopje kleiner. Door voldoende punten te halen met de opdrachten, ontkomen de deelnemers aan dit lot. Het is ook mogelijk met meerdere teams tegen elkaar te ‘strijden’.

‘Het volgen van de Citygame Sneek is een prima manier om te vermaken tijdens, onder andere tijdens de Paasdagen en hoeft niet op vastgestelde tijden of in vastgestelde gezelschappen en is dus een prima coronaproof uitje’, zo stellen de initiatiefnemers.

De speurtocht is een vervolg op de Kunstroutes Sneek, die begin maart online verschenen. De kunstroutes zijn gratis beschikbaar, voor de citygame wordt een bijdrage gevraagd in verband met een afdracht per spel aan het technische platform.

Als introductie van de Citygame Sneek worden er komend weekend bij de paasbestellingen van diverse horeca ondernemers kortingvouchers uitgedeeld die geldig zijn tot en met 30 juni 2021.