Robert Jan Stips zaterdag in Poppodium Bolwerk

SNEEK Robert Jan Stips treedt zaterdag op in Poppodium Bolwerk. Stips is bekend van NITS en zijn succesvolle samenwerkingen met onder meer Golden Earring, Gruppo Sportivo en Freek de Jonge.

In 2020 is het voor Robert Jan Stips precies 50 jaar geleden dat hij als 20-jarige met Supersister naar aanleiding van hun eerste hitsingle 'She Was Naked' acte de présence gaf op het hoofdpodium van het inmiddels historische Holland Pop Festival in Kralingen. Daarmee speelde hij zichzelf in de kijker bij het grote publiek.

Robert Jan trekt ook al jaren door het land met ‘RJSOLO’, zijn avondvullende programma waarin hij met niet aflatend plezier de hits speelt, zingt en vertelt over wat hij in 50 jaar heeft gemaakt en meegemaakt. Elke avond stelt Robert Jan 'RJSOLO' weer opnieuw samen en heeft het publiek de mogelijkheid om mede te bepalen hoe het programma eruit ziet. Dit kan door een verzoeknummer in te dienen via info@stips.net. De enige spelregel: Robert Jan moet het nummer ooit een keer gespeeld, meegeschreven of mee opgenomen hebben.

In verband met de coronacrisis zijn er voor deze show slechts 30 tickets beschikbaar en is de horeca gesloten. De deuren gaan om 21.00 uur open.