Filmhuis Sneek vertoon ‘Waves’

SNEEK Filmhuis Sneek vertoont op 19 en 20 oktober 20.00 uur de film Waves van Trey Edward Shults. Het filmhuis vertoont de film op dinsdagavond in twee zalen, zodat er met inachtneming van alle regelgeving toch 60 gasten kunnen worden ontvangen.

Waves is een ontroerend verhaal over de kracht van medeleven in de meest donkere tijden. De zeventienjarige Tyler is een aanstormend worsteltalent en lijkt het helemaal te gaan maken. Totdat een blessure en de druk van zijn veeleisende vader hem te veel worden, en hij het ene verkeerde besluit na het andere neemt. Het perspectief in de film verschuift vervolgens naar zijn jongere zus. De familieleden ontdekken allemaal op hun eigen manier hoe ze om moeten gaan met angst, liefde en vergeving, en hoe ze de weg naar elkaar terug kunnen vinden na een traumatische gebeurtenis.

Deze derde film van regisseur Shults is een persoonlijke boodschap over liefde en verlies. Het verhaal wordt voortgedreven door een dynamische en meeslepende soundtrack met onder andere nummers van Frank Ocean, Radiohead en een betoverende score van Trent Reznor en Atticus Ross (The Social Network).