Zomerkamp voor kinderen van 6-10 jaar in Sneek

SNEEK - Kinderopvangorganisatie Eigen&Wijzer houdt van maandag 21 tot en met woensdag 23 juli het FantiFit Zomerkamp op sportpark Schuttersveld in Sneek

FantiFit staat voor fantasie, bewegen, gezond, en bovenal een fantastische tijd. Het kamp wordt georganiseerd door Eigen&Wijzer, een bekende kinderopvangorganisatie in Friesland en het midden van het land. Regiomanager Sander Linthorst zegt ‘al jaren organiseren wij tijdens vakanties bij onze buitenschoolse opvang locaties uitdagende activiteiten. De activiteiten zijn gericht op (talent)ontwikkeling, zelfredzaamheid, samenwerken en met name op heel veel plezier maken. We gaan er-op-uit en organiseren gave workshops’.

Linthorst: ,,Na de coronaperiode wilden we graag wat extra doen voor kinderen tijdens de zomervakantie, aangezien deze voor veel gezinnen toch anders verloopt dan voorheen. Onze pedagogisch medewerkers zijn ervaren in het begeleiden en inspireren van kinderen. Het idee voor een zomerkamp was dus snel gevormd. Ieder kind tussen de 6-10 jaar uit heel Nederland is welkom. De kosten bedragen voor drie dagen 110 auro.”

De kinderen die al naar een BSO van Eigen&Wijzer komen krijgen korting. geslapen wordt in tenten en iedere ochtend, middag en avond is er een activiteit. Te denken valt aan een zeskamp, skeelerworkshop, waterspelen, survivalrun, koken en allerlei spelletjes.

Het FantiFit Zomerkamp vindt plaats bij Sport BSO Schuttersveld, Thomas Zandstrastraat 1 in Sneek. Deze locatie biedt alle ruimte en faciliteiten voor het kamp. Er zijn maximaal 44 kinderen welkom. Aanmelden kan tot 16 juli door te bellen met 06 235 499 62 of door een mail te sturen naar sportbso-schuttersveld@eigen-en-wijzer.nl.