Tafeltennistoernooi in Easterwierrum

EASTERWIERRUM - Tafeltennisclub MTV'14 houdt zaterdag 22 augustus, een week na afloop van de schoolvakantie in Noord-Nederland, een tafeltennistoernooi in het gezellige MFC De Tysker in Easterwierrum.

Heb jij in je vakantie ook zo vaak getafeltennist op je camping? Wil je jezelf wel eens meten met anderen, in een leuk toernooi? Dat kan in Easterwierrum waar ook voor paratafeltennissers alle faciliteiten aanwezig zijn.

Er liggen batjes klaar, balletjes en de winnaar krijgt een prachtige bokaal MTV OPEN 2020-bokaal. Indien nodig, bij veel deelnemers, worden er leetijdsklassen ingesteld. Voor iedereen jeugdspeler is er een leuke prijs. Jeugd komt van 09.00 tot maximaal 13.00 uur in actie, volwassenen vanaf 14.00 uur. Jeugd wordt zoveel mogelijk op leeftijdsklasse ingedeeld.

Meer informatie over dit leuke toernooi én hoe je je kunt aanmelden is te vinden op de website van de organiserende tafeltennisclub MTV'14: https://mtv14.wordpress.com/mtv-open-2020/. Let op: inschrijftermijn sluit zondag 16 augustus 19.00 uur!