Zomerexpositie Galerie LYTS

WOUDSEND - De zomerexpositie van galerie LYTS in Woudsend die zaterdag opent behelst naast schilderijen uit de eigen collectie werk van de kunstschilders Marianne Brouwer en Frank Dekkers. de expo duurt tot 30 augustus.

De gebruikelijke openingsreceptie kan dit jaar vanwege de bekende redenen niet doorgaan, maar de galerie aan Midstrjitte 63gaat wel open. Het werk van Marianne Brouwer uit Groningen en en Frank Dekkers uit Ameide biedt een voorproefje van wat de zomer van 2021 zal brengen.

LYTS etaleert deze zomer werk van onder andere Dirk Beintema, Gerrit Benner, Jan van der Zee, Job Hansen, Sjoerd de Vries, Jentsje Popma, Gerriet Postma, Jan Costerus, Jan Frearks van der Bij, Han Jansen, Piet van Wijngaerdt en vele anderen. Ook werk van de exposanten van 2018 en 2019, Ilse Brul, Gertjan Scholte-Albers en Sita Geerling is te bezichtigen.

LYTS is met inachtneming van de RIVM-regelgeving tot eind augustus elke zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.30 uur geopend, mede dankzij de vrijwilligers van LYTS. Op speciaal verzoek is een bezoek aan de galerie buiten deze vaste tijden zeker mogelijk.