Mummies vanaf morgen weer te bekijken

WIUWERT - De mummiekelder van Wiuwert, met de bijzondere op onverklaarbare natuurlijke wijze sinds 1609 gemummificeerde lichamen van de adellijke familie Walta en de Labadisten, gaat morgen weer weer open. Reserveren is verplicht - vanwege coronaregels - op info@mummiekelder.nl of 06-23541465.

Dit jaar zijn de openingstijden veranderd ten opzichte van andere jaren. In 2020 zijn de mummies te bezichtigen van 1 juni tot en met 30 september van maandag tot en met zaterdag van 10.30 tot 16.30 uur. In de maand oktober van 13.00 tot 16.30 uur.

Vanwege coronaregels is het momenteel verplicht om vooraf te reserveren als je eeuwenoude kerk en eeuwenoude mummies wilt bezichtigen. Reserveren kan via info@mummiekelder.nl onder vermelding van naam, woonplaats en tijdstip waarop je de mummies wilt bezoeken. Telefonisch reserveren kan van maandag tot en met zaterdag tussen 10.00 en 10.30 uur.

Omdat er in de kerk geen pinautomaat aanwezig is, dienen bezoekers hun entreegeld contant te betalen. Entree voor volwassenen bedraagt 4 euro per persoon, voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar is het 3 euro en voor kinderen tot en met 5 jaar is het gratis.

Elke bezoeker dient uiteraard de 1,5 meter afstand in acht te nemen tot anderen.

Kijk voor meer informatie op de website www.mummiekelder.nl