Contactloos pinnen met een "Pinstokje" bij Petsjop Sneek

SNEEK Petsjop Sneek biedt klanten om het contactloos betalen zoveel mogelijk te optimaliseren een pinstokje aan om de pincode in te toetsen. Het stokje kan daarna meegenomen naar huis als lekker snackje voor de hond.

Betalen kan door de bankpas, smartphone of smartwatch naast of boven de pinautomaat te houden, zo hoeft de klant geen pincode te gebruiken voor bedragen tot (tijdelijk) 50 €uro. Bij hogere bedragen is nog steeds een pincode vereist.

Dierenwinkel Petsjop aan het Sint Antoniusplein in Sneek heeft daar iets voor bedacht. ,,We merken dat mensen goed afstand bewaren en uit voorzichtigheid zo weinig mogelijk contact willen, daarom hebben wij het pinstokje geïntroduceerd" aldus Doede de Vries, eigenaar van de Sneker dierenwinkel.

Het pinstokje kan gebruikt worden om de pincode in te toetsen en daarna worden meegenomen naar huis, zodat de hond er een lekker snackje aan heeft.

Petsjop geeft aan, dat het pinstokje - als ludieke, maar tevens doeltreffende actie - ook na de coronacrisis aangeboden zal worden; ,,Dit is een blijvertje!".