Zussen nemen Lewinkel over

SNEEK - Aletta van’t Blik en Minetta Oosterhof hebben in Sneek Lewinkel, het ‘kleine zusje’ van Lewinski, overgenomen.

De voormalige eigenaren Barry Diphoorn en Bob Rouwhorst blijven podium Lewinski, een stukje verderop in de Waterhoenstraat, met alle plezier runnen. Ze creëren door de verkoop van Lewinkel meer tijd om het culinaire podium met ideeën en smaken te blijven vernieuwen en ontwikkelen.

Ze zijn blij dat Lewinkel wordt overgenomen door de enthousiaste en creatieve zusjes Aletta en Minetta, zij het in een iets andere vorm en naam. Vanaf 1 april 2020 zal Lewinkel bij het Firezone tankstation aan de Bolswarderweg in Sneek verdergaan onder de naam N° Elf.

Het huidige concept blijven ze voeren, maar de dames willen dat uitbreiden door (unieke)cadeauartikelen aan te gaan bieden. Ook bestaat de mogelijkheid persoonlijke cadeaus te bestellen; zoals een plaat hout met daarop bijvoorbeeld een foto gelaserd.

Ook gaan ze gemaksartikelen verkopen, en is de accommodatie geschikt voor het houden van een high tea, gedeelde ontbijt- of lunchtafel, verjaardagsfeestje of workshop.

Uiteraard blijft de ruimte ook beschikbaar voor ontbijt, lunch of diner en bij de koffie wat lekkers te nuttigen. Een fijn concept dat voortdurend in beweging is en waarbij het blije huiskamergevoel natuurlijk blijft behouden.