Voetspecialist van FitFwd bij Schoenmaker Jelle Dijkstra

SNEEK - Bij Schoenmaker Jelle Dijkstra aan de Wijde Burgstraat 13 in Sneek is donderdag 6 februari een voetdeskundige van FitFwd aanwezig om vragen rond voetklachten te beantwoorden.

Er wordt gratis een voetafdruk gemaakt en heldere tekst en uitleg gegeven over de werking van de Fuβelastic steunveer, een Duitse ontwikkeling. De Fuβelastic steunveer is een vervanging van de klassieke steunzool. In tegenstelling tot de traditionele steunzool, die vaak hard en statisch is, heeft de Fuβelastic steunveer een verende werking. Deze activeert de bloedsomloop, sterkt de spieren aan en maakt de zenuwblokkades vrij.

Het dagelijks elastisch verend op natuurlijke wijze lopen zonder vermoeidheid en pijnlijke voeten wordt hierdoor bevorderd. In de afgelopen 25 jaar heeft de Fuβelastic steunveer een grote opmars gemaakt in Europa en Amerika onder mensen met voetklachten en de daaruit voortvloeiende rugklachten. De Fuβelastic steunveer kan 90 tot 95% van de mensen daadwerkelijk helpen.

Bijkomend voordeel van de Fuβelastic steunveer is het handzame formaat, doordat hij zo dun is als een bankpasje past hij in bijna iedere schoen. Mensen met voet, knie, heup en rugklachten kunnen zich uitvoerig laten informeren over deze Duitse uitvinding. Het advies van de specialist is geheel kosteloos en verplicht u tot niets. In verband met de te verwachten grote belangstelling is het wel belangrijk om even een afspraak te maken. Schoenmaker Jelle Dijkstra is te bereiken op telefoon 0515-421927. Kijk voor meer informatie op www.fitfwd.com