Schoonheidssalon Ytina in IJlst geeft glimlach cadeau

IJlst – Ytina Schot van Schoonheidssalon Ytina doet opnieuw mee aan de actie ‘Geef een glimlach cadeau’. Vanaf Wereldkankerdag, 4 februari, geeft zij net als collega’s door het hele land gratis ontspanningsmomenten aan mensen met kanker. Deze actie van de stichting Look Good Feel Better duurt de hele maand februari.

,,Uiterlijke verzorging bij kanker is veel belangrijker dan de meeste mensen denken.” Kathy ten Boer vertelt over hoe zij de behandeling bij de schoonheidsspecialist heeft ervaren. ,,Toen ik borstkanker had, ging ik door een intensieve periode met behandelingen. Ik zat de hele tijd in spanning. Dat kostte best veel energie. Een bezoek aan de schoonheidsspecialist was echt een moment voor mijzelf. Even niet ziek zijn, maar een moment van rust en ontspanning. De behandeling had wel de hele dag mogen duren...”

Ytina Schot doet graag mee met de actie van Look Good Feel Better: ,,Mensen met kanker worden vaak onzeker door de uiterlijke veranderingen als gevolg van de behandelingen. Het mooie van dit ontspanningsmoment is dat je tijdens de behandeling het vertrouwen ziet groeien. Soms zijn een paar tips al genoeg om ze weer te laten stralen. Dat is precies waarom ik graag meedoe met ‘Geef een glimlach cadeau’.”

In de maand februari geeft Schoonheidssalon Ytina 5 mensen met kanker een gratis ontspanningsmoment. Aanmelden voor deze actie kan eenvoudig via de actiewebsite www.geefeenglimlachcadeau.nl. Ken jij iemand met kanker? Attendeer hem/haar dan op deze actie en geef een glimlach cadeau!

De campagne ‘Geef een glimlach cadeau’ wordt dit jaar voor de vijfde keer georganiseerd door Stichting Look Good Feel Better.