Kerstconcert in kerk Goënga

GOENGA - Muziektheater Tinto, The Christmas Voices, gelegenheidsduo Pastoor Peter van der Weide en Jan Kuipers en het Projectkoor IJlst komen zondag 22 december om 15.00 uur naar het kerkje van Goëga voor een kerstconcert.

Muziektheater Tinto is inmiddels alweer 5 jaar een begrip in Sneek en omstreken. Met hun meerstemmige zang- en bijzondere arrangementen weten zij het publiek keer op keer te verrassen. Er staan twee muziektheatervoorstellingen op hun naam. Onlangs is een CD uitgebracht.

The Christmas Voices is een koor dat bestaat uit vier zangers. Onder leiding van Jan Blanksma treden in de kerstperiode op in bejaardentehuizen, verzorgingstehuizen of op kerstmarkten. Ze worden beleid door Gerk Venema op keyboard en Judith Eppinga op dwarsfluit ( gastoptreden )

Pastoor Peter van der Weide en Jan Kuipers zijn gepassioneerd zangers willen dat graag laten horen in de kerk van Goënga. Het Projectkoor IJlst, ook onder leiding van Balksma, is ontstaan uit een aantal theatervoorstellingen de afgelopen jaren in IJlst.