Tiende Kerstcircus Sander & Friends

SNEEK Voor het tiende jaar op rij presenteert Circus Salto tijdens de Kerstvakantie het sfeervolle Kerstcircus Sander & Friends. Van 25 tot en met 29 december 2019 worden tien voorstellingen gegeven in het verwarmde tentencomplex op het parkeerterrein aan de Oppenhuizerweg in Sneek. Van 1 tot en met 5 januari staat het Kerstcircus in Leeuwarden op het Oldehoofsterkerkhof.

Het Kerstcircus Sander & Friends viert dit jaar extra feest. Onder het motto ‘10 jaar betovering’ presenteert Clown Sander een sprankelende voorstelling met artiesten uit België, Duitsland, Rusland, Nederland en Kenia.

Samen presenteren zij een gevarieerde show met onder andere gewaagde stunts aan de trapeze, vertederende kleine dieren, spetterende hoelahoepkunsten, vliegende diabolo’s, krachtige handstandacrobatiek temperamentvolle Afrikaanse folklore met percussie en limbodans. Clown Sander verbindt op komische wijze de acts met zijn vertederende en magische intermezzo’s. De gehele show ademt de zo karakteristieke sfeer van het Kerstcircus Sander & Friends!

Wat begon met een serie van tien shows met drie artiesten in kleine zalen voor maximaal 200 toeschouwers per show is uitgegroeid tot een productie met 22 shows in het roodgele tentencomplex met artiesten uit alle windstreken. Jong en oud wordt actief bij de gevarieerde show betrokken.

De kinderen gaan op in de gekkigheid van Clown Sander en de volwassen genieten elk jaar van nieuwe circusartiesten. Die mix is een groot succes. Afgelopen jaar waren de 22 voorstellingen vrijwel uitverkocht.

De kerstshow is geschikt voor alle leeftijden en wordt gegeven in een prachtig gedecoreerd tentencomplex met tientallen kerstbomen, versieringen en duizenden lichtjes die zorgen voor de unieke kerstsfeer.

Voor meer informatie en kaartverkoop: www.circussalto.