Nieuwe zeperd voor ONS Sneek

RIJSSEN - Het optreden van ONS Sneek vanmiddag in Rijssen geeft weinig vertrouwen voor de toekomst. Excelsior’31 stuurde de hekkensluiter uit Sneek met een 6-1 nederlaag terug naar huis.

De zevende nederlaag op rij voor ONS, dat er zo langzamerhand moedeloos van zal worden. De ploeg die vier wedstrijden voor de helft van de competitie nog niet een keer wist te winnen, blijft stijf onderaan staan met slecht 3 punten uit nu 12 wedstrijden. ONS incasseerde inmiddels veruit de meeste tegengoals; 43 stuks. Slechts 15 keer konden de oranjehemden juichen bij een doelpunt, alleen Ajax (am.) en Goes scoorden 1 doelpunt minder in de derde divisie.

Dovo en VVOG, de andere twee zwakkere broeders in de derde divisie, staan boven ONS met 8 punten. Goes is 14e met 13 punten.

Na 45 minuten spelen stond de thuisdploeg in Rijssen met 2-0 voor door doelpunten van Hakim Ezafzafi (penalty) en Hielke Penterman, laatstgenoemde scoorde nog een keer maar deze treffer werd vanwege buitenspel afgekeurd.

In de tweede helft wist Excelsior’31 nog vier keer het net te vinden. Doelpuntenmakers waren Dérian Reinders, nogmaals Ezafzafi en Jamarro Diks (2x).

De eretreffer voor ONS Sneek kwam op naam van Jan Dommerholt (6-1). Domper voor de thuisploeg was dat Niek Davina tegen een rode kaart opliep.