Rio uit Japan zoekt gastgezin in Sneek

SNEEK - Travel Active is voor de Japanse Rio op zoek naar een gastgezin in Sneek.

Rio kwam in augustus naar Nederland. Net zoals vele andere buitenlandse studenten is zij hier gekomen om via het High School Holland programma van Travel Active een uitwisselingsjaar te doen. De 16-jarige Rio gaat met veel plezier naar het Bogerman in Sneek en zit op het moment bij een tijdelijk gastgezin waar ze niet langer kan blijven.

Om die reden zoekt Travel Active voor haar een gastgezin in Sneek of omgeving dat haar tot aan de zomervakantie een warm onderkomen wil bieden.

Veel gastgezinnen die deelnemen aan het programma zijn nieuwsgierig naar de leefgewoonten van iemand uit een ander land of vinden het leuk om ook hun eigen kinderen een stukje buitenlandse cultuur mee te geven. Tijdens het verblijf in Nederland staan de studenten en gastgezinnen onder begeleiding van een Local Coordinator van Travel Active.

Bij een culturele uitwisseling gaat het vooral om de betrouwbaarheid, gezelligheid en het enthousiasme binnenshuis. Travel Active vindt het belangrijk dat u als gezin open staat voor een andere cultuur en een culturele ervaring.

Wilt u Rio een thuis bieden? Neem dan contact op met de Local Coordinator in Sneek Corien Bijl. Telefoonnummer: 06-13694979 of e-mail: corien.bijl@travelactive.org