Praktijk Massage Geregeld in beweging

SNEEK Praktijk Massage Geregeld verhuisd naar de Dr. Obe Postmastraat 1. Voor Sneekers het wel bekende oude arbeidsbureau waar verbouwd wordt. Massage Geregeld heeft vanaf 26 augustus hier haar praktijk gevestigd.

Het massage bedrijf waarbij je voor sport, werk en stress klachten terecht kunt. Oplossing gerichte massage. De afgelopen jaren heeft Alie Remery een prachtige groei mee gemaakt. De keuze voor een grotere locatie ligt dan voor de hand. Centraal gelegen en voldoende parkeerruimte biedt de praktijk aan de Dr. Obe Postmastraat te Sneek.

Om haar cliënten nog beter van dienst te kunnen zijn heeft Remery de afgelopen vijf jaar enkele studies afgerond, waaronder Sportmassage, Fybromassage, Cellulitismassage en Cuppingmassage. Een goede massage werkt ook preventief om te voorkomen dat je klachten krijgt. De verhalen komen onder het masseren vaak los op de massagetafel vandaar ook de NLP-masteropleiding. Sinds dit jaar mag Remery zich ook voedingsdeskundige noemen. Afvallen of gewoon fitter worden, wordt nu ook aangeboden. Volgens de richtlijnen van de schijf van 5. Massage Geregeld heeft de afgelopen jaren niet stil gezeten. Het brede aanbod staat op de website www.massagegeregeld.nl.

De kracht van Massage Geregeld is de holistische benadering. De rust en de persoonlijke aandacht staat voorop. Remery durft de hulpvraag samen met deelnemers aan.

Voor afspraken altijd eerst even bellen.

T. 06 - 1253 4005

www.massagegergeld.nl